Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, mesaj pentru SUA, de Ziua Națională, după ce a lipsit de la petrecerea Ambasadei: 'Un moment care a schimbat cursul istoriei lumii'

capital.ro
dragnea trump

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Drganea, a transmis, miercuri, pe Facebook, un mesaj cu prilejul Zilei Naționale a Statelor Unite ale Americii, afirmând că, la 21 de ani de la demararea parteneriatului strategic, România este alături de SUA.

”La 21 de ani de când am început construirea parteneriatului nostru strategic, suntem alături de Statele Unite ale Americii în celebrarea Zilei Naționale ce marchează adoptarea, la data de 4 iulie 1776, a Declarației de Independență - un moment care a schimbat cursul istoriei lumii”, a scris Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.

Citește și: EXCLUSIV! Răsturnare de situație! DNA dinamitează spusele unuia dintre șefii din Poliție, acuzați că fabrică dosare!

El a postat și o fotografie în care apar steagurile Statelor Unite ale Americii și României. Precizăm că Liviu Dragnea a refuzat să fie prezent la sediul Ambasadei SUA pe 29 iunie, când s-a celebrat în avans Ziua Națională.

Data de 4 iulie 1776 este cunoscută în istorie ca ziua Declarării Independenţei americanilor de Imperiul Britanic, eveniment care a condus la naşterea Statelor Unite ca entitate suverană. În prezent, 4 iulie este ziua în care americanii îşi celebrează valorile naționale.

Citește și: Dezvăluire incendiară! Sumele uriaşe care ajung în conturile Elenei Udrea .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.