Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, noi indicii despre premierul PSD: 'Nu ne vom certa'

dragnea tariceanu

PNL și USR au decis să-l susțină pe Dacian Cioloș pentru un nou mandat de premier și l-au și asumat pe tehnocrat. În schimb, cei de la PSD, deși sunt primii în sondaje refuză cu consecvență să spună cine este premierul lor. Totuși, Liviu Dragnea oferă mici indicii despre acesta, dar nu ratează ocazia de a-i ataca dur pe adversarii politici.

Citește și: Liviu Dragnea intervine în scandalul iscat de Victor Ponta: 'Nu avem în intenție'

"Oricine îşi poate da cu părererea despre viitorul premier, Aceste alegeri nu sunt despre Klaus Iohannis sau Dragnea ci despre ceea ce vrem să facem pentru ei. Viitorul premier arată bine. Nu dau indicii pentru că nu intru în jocul ăsta. Eu nu pronunţ niciun nume şi nu analizez ce spun colegii mei. Eu vorbesc cu românii. Ei sunt foarte interesaţi de programul de guvernare. Două partide plimbă o poză peste tot. Să îl plimbe peste tot pe Dacian Cioloş. L-au pus într-un magazin de bijuterii în Sibiu. Vom propune un premier de la PSD, priceput şi cu atoritate care să pună în practică programul de guvernare. Când PSD a guvernat România a crescut. PSD are resurse umane suficiente.", a spus Liviu Dragnea la Antena 3, la emisiunea ”100 de minute”, moderată de Alessandra Stoicescu.

Citește și: Curvele DNA de pe ‘Black List’

ALDE e aliatul oficial al PSD, iar Liviu Dragnea promite: 'Nu ne vom certa pe premier. Nu ne-am certat până acum, nu ne vom certa nici după alegeri. Am văyut că președintele a stabilit deja premierul. Alegerile nu mai contează. Așa spune domnul președinte. Eu sper ca majoritatea parlamentului să dea premierul.', a mai spus șeful PSD la Antena 3.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.