Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea: 'Nu se mai vorbește de ani buni de patriotism'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Liviu Dragnea

Președintele PSD Liviu Dragnea a spus sâmbătă, la Snagov, că PSD invocă patriotismul deoarece este un lucru care deranjează, la schimb fiind politicieni care nu vor să își deranjeze liderii de la Bruxelles și care să înjure România atunci când asta fac alții, scrie Mediafax.

"Cei care merg la Bruxelles din partea noastră trebuie să aibă obiective patriotice 100% si am ales să vorbesc despre patriotism pentru că deranjează. Nu se mai vorbește de ani buni de patriotism. De ce? În nicio țară din Europa cei care conduc nu se gândesc la alții, pentru că așa e firesc. Numai nouă ni se spune, ce este mai rău este că ne spun și unii români care nu duc o bătălie pentru țară, ba dimpotrivă când înjură cineva România, hop și ei", a declarat Liviu Dragnea, la Snagov.

"Colegii noștri tebuie să aibă curaj și obiectivele unui patriot român. Nu putem accepta să aibă drepturi mai mici și obligații mai mari. Să lupte pentru programe care sprijină România, pentru ca România să fie respectată în UE, pentru că și noi respectăm", a spus liderul PSD.

Citește și: Manifestul PPE pentru alegerile europarlamentare : 'Vrem o Uniune Europeană cu oameni și pentru oameni'

Liviu Dragnea a atacat, la Snagov, candidații la europarlamentare ale celorlalte formațiuni. "Ați simțit vreodată că vibrează, că ard pentru țara lor? Nu! Țara lor nu e interesantă, ci cum să se gudure mai bine pe lângă șefii lor de la Bruxelle. Să nu fie interpretați că cer prea mult pentru țara asta. Românii trebuie să aleagă între niște români patrioți care au curaj să ceară, cum e Victor Negrescu, sau cei care nu se vor bate niciodată pentru asta vrem să trimitem la Bruxelles ură, venin, ipotricie sau un grup de oameni de care să fim siguri că fac tot ce e posibil? Asta cred că trebuie să le spunem".

Președintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă la summitul PPE că PSD a îmbrăcat haina patriotismului de fațadă, iar maxima ipocrizie e să ataci instituțiile europene care critică derapajele, dar să ceri votul oamenilor pentru a trimite aleși în aceste instituții.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.