Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea: 'Pensionarii au construit această ţară. Noi vrem ca ei să aibă o viaţă decentă şi liniştită. Ei au construit toate fabricile'

Inquam Photos / George Călin
Inquam Liviu Dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că PSD a avut grijă ca pensionarii să aibă un trai decent şi liniştit deoarece „ei au construit România”.

Citește și: Eugen Teodorovici iar a luat bani cu împrumut la dobândă mare: Încă 400 de milioane de lei

''Noi suntem anti-europeni pentru că vrem mai bine pentru România, dacă vrem spitale mai bune, dacă vrem salarii mai bune pentru medici, dacă vrem ca pensionarii români să aibă o viaţă decentă şi liniştită pentru că ei au construit această ţară. Ei au construit toate instituţiile, toate instalaţiile, toate fabricile, care au produs şi care acum mulţi ani au fost închise de cei care acum cer votul. N-avem dreptul ca copiii noştri să aibă condiţii de învăţământ bune? N-avem dreptul ca oamenii care trăiesc în sate să aibă acces la un nivel de civilizaţie decent? De ce nu le-a păsat vreodată să se aplece asupra satului românesc? Programele noastre eu le-am început, dar sunt colegi care le duc la capăt. Sunt şi unii primari leneşi cărora le e lene să depună proiecte. Din fericire, nu sunt de la PSD'', a spus Dragnea.

De asemenea, el a afirmat în discursul susţinut la conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Suceava că membrii partidului trebuie să le explice pensionarilor că pensia lor a crescut în ultimii doi ani mai mult decât inflaţia. "Toată lumea se pricepe acum la inflaţie (...) Dacă nu era PSD, pensia ar fi rămas la fel, iar inflaţia era aceeaşi", a spus liderul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.