Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, reacţie virulentă la afirmaţiile preşedintei ÎCCJ: 'Mi se pare ceva foarte grav' (VIDEO)

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea gest

Liviu Dragnea lansează un atac la judecătoarea Cristina Tarcea, preşedintele ÎCCJ, după ce aceasta a afirmat, în cadrul dezbaterilor de miercuri de la CCR, că un articol din Legea 78/2000 nu ar mai fi în vigoare.

"Am înţeles astăzi că la CCR - aşa am văzut nişte informaţii- pentru dumneaei un articol dintr-o lege nu există. Mie mi se pare ceva foarte grav ca preşedinta Înaltei Curţi să spună că un articol din lege nu există. Adică e semnalul pentru toţi românii: dom'le, fiecare analizează legea cum vrea, respectă pe care vrea şi ia în seamă articolele pe care le vrea", a declarat Dragnea.

CITEȘTE ȘI: Vei vrea să mănânci zilnic sfeclă roșie: Șase beneficii extraordinare pentru sănătate

Judecătorul CCR Petre Lăzăroiu a întrebat-o pe Cristina Tarcea dacă mai este în vigoare articolul 29 din legea 78/2000 privind completurile specializate. Președintele ÎCCJ a răspuns că acestă întrebare și-au pus-o toate instanțele de-a lungul timpului.

„Ați pus o întrebare interesantă. De-a lungul timpului s-a pus această întrebare la toate instanțele. Vă răspund ca judecătorul Cristina Tarcea, nu ca președintele ICCJ. Din punctul meu de vedere nu mai e în vigoare pentru că otate mădificările nu au făcut altceva decât să stabilească alte principii de funcționare a instanțelor de judecată. E o abrogare implicită. Dacă mă întrebați ca simplu judecător cred că această problemă s-a născut din legea 247/2005 unde erau alte legi în vigoare”, a explicat Tarcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.