Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea s-a întâlnit cu președintele Parlamentului European, Martin Schulz

În continuarea vizitei oficiale pe care o efectuează la Bruxelles, președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a întâlnit în cursul acestei zile cu președintele Parlamentului European, Martin Schulz.

În cadrul discuției, liderul social-democraților români a făcut o prezentare sintetică a situației politice din România, subliniind faptul că, în perspectiva alegerilor care vor avea loc în acest an, PSD a pornit un program ambițios de modernizare a partidului și de deschidere către cetățeni. În acest context, președintele Dragnea a menționat și faptul că adversarii politici ai PSD fac presiuni mari asupra Guvernului pentru ca legislația electorală să fie modificată prin Ordonanță de Urgență, ceea ce este inacceptabil din partea Partidului Social Democrat, care ia în calcul inclusiv boicotarea alegerilor locale.

La rândul său, președintele Schulz a evocat sprijinul consistent pe care îl are din partea europarlamentarilor români și a propus ca în spiritul bunelor relații dintre social-democrații români și germani să se organizeze, în această primăvară, o întâlnire a conducerilor celor două partide, pentru un și mai consistent schimb de experiență.

În cadrul convorbirilor au mai fost abordate subiecte legate de criza refugiaților, care reprezintă principala temă a campaniei pentru alegerile din landurile germane ce vor avea loc în luna martie, precum și de situația din Republica Moldova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.