Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea: 'Săptămâna acesta, România a fost ținta a două tentative de...'

stiripesurse.ro / Florin Puşcaş
liviu dragnea

România e plină de traficanți de armament și SUA vor să mute bombele nucleare din Turcia la noi în țară, sunt cele două subiecte ce au explodat în presa internațională în ultima perioadă. DIICOT a reacționat prompt la primul subiect și i-a arestat pe presupușii traficanți și i-a pus sub acuzare pe jurnaliștii care au făcut așa-zisa anchetă. MAPN a mutat și el în cazul mutării arsenalului nuclear american și a infirmat informațiile.

Liviu Dragnea laudă instituțiile statului și cere și clasei politice să aibă același tip de mesaj în cele două situații care au afectat imaginea țării.

Citește și: Călugăriţe pe schiuri, clipul care face ravagii: Măicuțele sunt din România / VIDEO

”Săptămâna acesta România a fost ținta a două tentative de manipulare a opinei publice internaționale: știrea celor de la SkyNews și cea despre relocarea armamentului nuclear . Se caută pretexe pentru a pune România în situații dificile. E o chestiune de siguranță națională. Instituțiile statului, DIICOT, SRI, MAE și MAPN au reacționat bine. E timpul ca și clasa politică să lase divergențele și să aibă o atitudine unitară. România trebuie să devină mai puternică pentru a nu fi tratată ca un pion pe tabla de șah a intereselor geostrategice internaționale.

O țară puternică este definită de o economie puternică și de o unitate generală a clasei politice, a societății civile, a presei, a rețelelor sociale.”, e mesajul lui Liviu Dragnea.

Citește și: Cât a ajuns să coste un pachet de țigări Carpați

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.