Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea se rupe de Alianța Pentru Patrie, la solicitarea sa. Care sunt motivele invocate

Inquam Photos / George Calin
dragnea liviu

Alianța Pentru Patrie nu va mai folosi numele și imaginea lui Liviu Dragnea, decizia partidului venind la solicitarea fostului lider social-democrat.

Dragnea a cerut conducerii Alianței pentru Patrie, într-o ședință CEX unde a participat ca invitat, „să nu i se mai asocieze imaginea și numele în comunicatele și acțiunile partidului”. Ședința a avut loc joia trecută, la Bacău.

Cererea lui Dragnea a venit „în urma situațiilor juridice actuale cu care se confruntă, a hotărârilor judecătorești definitive prin care are interdicția de a fi membru al vreunui partid și de a se implica în politică”, a explicat marți, Alianța pentru Patrie.

Conducerea APP „a luat act” de cererea lui Dragnea de a nu mai fi asociat cu partidul și transmite că „nu dorește ca în această perioadă în care dl Liviu Dragnea are restricțiile impuse de lege, să vulnerabilizeze drepturile si libertățile cetățenești ale acestuia”.

„În concluzie, Alianța Pentru Patrie așteaptă ca dl Liviu Dragnea să își rezolve problemele juridice, să se hotărască ulterior dacă dorește să mai facă politică și eventual să devină Membru APP. Ținând cont de aspectele enumerate mai sus Alianța Pentru Patrie nu va mai folosi din acest moment numele și imaginea domnului Liviu Dragnea”, a transmis joi formațiunea.

Înființarea partidului Alianța pentru Patrie, în care s-au înscris foști parlamentari și lideri PSD, a fost anunțată după ce Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.