Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea SPULBERĂ protestul #șîeu: vine cu o nouă propunere revoluționară

În ciuda faptului că reprezentanți ai Guvernului, dar și Călin Popescu Tăriceanu susțin protestul #șîeu, Liviu Dragnea s-a declarat total împotrivă și consideră că este un demers electoral ieftin. De asemenea, Liviu Dragnea a explicat că dorește ca CNAIR să poată lucra în regie proprie la construcția de autostrăzi pentru că doar în acest fel vom construi.

”Este un demers electoral ieftin. O spun cu toată tăria și poate să mă critice oricine. România nu poate fi modernizată cu astfel de gesturi. Noi construim România, noi construim autostrăzi, facem proiecte, nu campanii.

Eu unul m-am săturat să se spună că nu s-a făcut nimic. Eu le cer și insist ca miniștrii să meargă acolo unde se fac lucruri. Îi rog pe viceprmierul Suciu, pe ministrul Transporturilor să meargă acolo unde se construiesc proiecte (...) românii trebuie să fie ajutați să vadă adevărul”, a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea susține că deja a vorbit în Guvern pentru schimbarea legii, în așa fel încât CNAIR să poată lucra în regie proprie la autostrăzi.

”Eu i-am sugerat ministrului Transporturilor, doamnei prim-ministru și au fost de acord. Sunt foarte multe companii în România care câștigă proiecte, iar apoi vin cu tot felul de pretenții, tot felul de hârtii și ei nu lucrează. Ei ajung cumva la concluzia că statul român este de vină că statul nu lucrează.

Eu am cerut ca CNAIR să poată să lucrez în antrepriză proprie, doar așa vom avea autostrăzi în timpul vieții noastre. Bani sunt, dorință este, voință politică este și trebuie să facem tot ceea ce trebuie pentru a avea autostrăzi.”, a mai declarat Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.