Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea vorbește despre butoanele din partid și confirmă că s-a uitat la Suleyman Magnificul: 'Sunt câțiva, sunt în echipe de câte patru' / VIDEO

suleyman-magnificul

Liviu Dragnea a comentat acuzațiile europarlamentarului Cătălin Ivan care a spus că, în trecut, liderul PSD a oprit întâlniri importante pentru a se uita la serialul Suleyman Magnificul. Dragnea spune că Ivan, alături de alți 3 membri ai PSD, ar fi simple ”butoane” și l-a numit ”băiat foarte obraznic și foarte vocal”.

”Am auzit de la un băiat foarte obraznic și foarte vocal care când i se apasă pe buton, la care când i se apasă pe buton, lui și la încă 3, că sunt echipe de 4, au butonele la ei tot timpul. Am vorbit și cu colegii, nu îmi aduc aminte să fi oprit vreo întâlnire politică ca să mă uit la Suleyman Magnificul. Mi-a plăcut poza. Cred că la fete le-a plăcut foarte mult pentru că le-a subțiat foarte mult și arată foarte bine. Am văzut câteva episoade acum câțiva ani, dar s-a terminat de mulți ani. Mă mai uit la filme, din când în când, mai greșesc, mai citesc și câte o carte, din când în când, dar o să îmi revin.”, a declarat Liviu Dragnea.

Citește și: George Copos încearcă o mutare de MILIOANE DE EURO! Cum vrea să-și mărească AVEREA .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.