Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea vorbește despre subiectul Victor Ponta, om al sistemului: 'S-a întâmplat ceva'

dragnea ponta

Crin Antonescu a lansat ipoteza ca Victor Ponta să fi devenit parte a unui sistem format din DNA și SRI în timpul mandatului său de premier. Liviu Dragnea, cel care alături de cei 2 a pus bazele proiectului USL, declară că și-a dat seama, alături de Antonescu, la un moment dat, că Ponta s-a schimbat, dar nu știe dacă din cauza unei eventuale înțelegeri cu ”sistemul”.

”Vinovații sunt cei care au lăsat binomul să devină toxic, dacă se complac sau devin parte a acestui joc. Dacă Victor a fost parte din sistem, eu nu știu, nu cred, spre că o să ne lămurim cu asta. Nu l-am simțit că e un om rău sau că e parte din sistem. A fost un tânăr rebel, ceva s-a întâmplat la un moment dat. Am vorbit cu Crin, dar nu ne-am dat seama, sper să aflăm.”, a spus Liviu Dragnea la Antena 3, vineri seara.

Citește și: Moise Guran e acuzat de PLAGIAT: Ce ar fi făcut fostul jurnalist

Dragnea a abordat și subiectul retragerii lui Antonescu din politică, după ce a fost președinte al Senatului, președinte interimar al României și președinte al PNL.

”Este fostul și actualul meu prieten. Regret că și eu, și Crin, și Victor am fost păcăliți, manipulați și nu am păstrat un proiect politic atât de mare. Crin nu va fi adversarul meu niciodată, poate un competitor. Eu cu el, cu Victor, am vrut să facem o Românie pentru români. Nu știu dacă Crin va reveni în politică, dar mi-aș dori asta.”, a adăugat Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.