Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea vorbește, ÎN PREMIERĂ, despre SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis: 'Nu vom sta cu mâinile în sân! E un atac violent la ordinea constituțională'

dragnea iohannis

Liviu Dragnea îl avertizează pe Klaus Iohannis, după ce Ludovic Orban a depus o plângere penală împotriva sa și a premierului Viorica Dăncilă! Întrebat, la România TV, dacă PSD va declanșa suspendarea președintelui Klaus Iohannis în cazul în care acesta va decide, la rându-i, suspendarea premierului Dăncilă în cazul în care organele de anchetă vor dispune începerea urmăririi penale a prim-ministrului, Dragnea a precizat că partidul va acționa.

”Nu vom sta cu mâinile în sân. E un atac violent împotriva ordinii constituționale care nu va rămâne așa. Orban a comis o infracțiune când a depus plângerea, se pedepsește cu închisoare. Nu fac o plângere penală, vă spun în ce poziție s-a pus acest individ. Orice funcționar care se va implica în asta e pasibil de închisoare.

Citește și: Halep are mare noroc: ‘Cadou’ oferit de viitoarea rivală

Exact așa fac mafioții. Dacă nu faci ceea ce ți se spune, o să acționăm împotriva ta.Am avut o discuţie cu doamna prim-ministru puţin mai devreme, am trecut pe la guvern. Mi-a spus un lucru care confirmă ceea ce am spus mai devreme. Acum ceva timp, preşedintele Iohannis i-a spus doamnei prim-ministru să colaboreze doar cu dumnealui pentru că o să îi fie bine şi, încet încet, să se rupă de partid pentru că altfel o să fie singura care plăteşte. Ori asta arată că acest om nu are niciun fel de legătură cu Constituţia. Constituţia este considerată facultativă de dumnealui. Nu are decât interese pur personale, nici măcar politice. Tot acest plan are în vedere destabilizarea României. Nu putem să stăm toţi spectatori în faţa unui om care e în stare să arunce în aer această ţară doar pentru că primul ministru nu a acceptat să îi devină o slugă credincioasă.

Citește și: Dacia se laudă cu încă o victorie în Europa: Ce a reușit GIGANTUL

Premierul nu e o femeie lașă. Tot ceea ce este scris în acea mizerie denumită sesizare penală este neadevărată. Nu există date s-au informaţii inexacte transmise preşedintelui României, asta este o minciună. Este o mizerie, de asemenea, să te gândeşti că poate fi considerată înaltă trădare o vitizită într-un stat.Nu poţi să vorbeşti de uzurpare de calităţi oficiale când se duce acolo în calitate de prim-ministru. Este clar că este o făcătură. Speră că poate un procuror din statul paralel inițiază ceva. Dacă au decis să intre pe acest câmp, le urmăm bun venit. Klaus Iohannis este beneficiarul total al acţiunilor statului paralel şi vrea să perpetueze această situaţie pentru că, aşa cum a spus acum ceva timp, se simte confortabil. Cred că se simte confortabil şi cu cele şase case, cred că se simte confortabil şi cu faptul că instanţa a dovedit că unele case le-a furat, le-a obţinut prin acte falsificate. Se simte confortabil în urma plângerii penale pe care a făcut-o un jurnalist pentru că a făcut-o la un parchet unde are susținere totală. Adevărul va ieși la iveală, s-a declanșat o forță a adevărului și lucrurile vor fi puse pe făgașul normal, în România.”, a spus Liviu Dragnea la România TV.

Citește și: Modificare despre care ar trebui să știe toți românii: Unde veți putea refuza să dați buletinul .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.