Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea vorbește, pentru prima dată, despre banii săi: 'Toate conturile mele sunt verificate cu lupa' - VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea gest

Liviu Dragnea neagă orice legătură cu patronul Tel Drum, Petre Pitiș, și Mugur Ghiorghiaș, afaceristul cu implicații în Tel Drum și care are o casă în Brazilia, în care liderul PSD a petrecut mai multe vacanțe. După apariția ultimelor documente despre Tel Drum, Dragnea neagă că ar avea o legătură cu cei doi.

”Cu Petre Pitiș și Mugur Ghiorghiaș nu m-am mai văzut de 10-15 ani. Eu bănuiesc că toate conturile mele sunt verificate cu lupa.”, a spus Liviu Dragnea.

Citește și: Klaus Iohannis a semnat! Ce lege va intra în vigoare

Întrebat de ce nu demisionează ca urmare a presiunilor pe care le acuză de multă vreme, liderul PSD a spus: "pentru a nu pune în pământ și bloca niște obiective majore asumate în 2016. Se pare că partidul consideră altfel, că trebuie să ducem la capăt ce am stabilit. Discuțiile cu colegii m-au făcut să decid că aceste lucruri trebuie duse până la capăt. Nimeni nu cred că are inconstiența mea să se lase ciuruit".

Rise Project a intrat în posesia unor documente importante, pe care DNA nu le-a găsit la percheziţiile de la Tel Drum, dar a dat peste ele un sătean din Teleorman.

Citește și: Somație fără precedent la adresa lui Klaus Iohannis. Ce îi cer ONG-urile

Valiza conţine un hard negru cu 63 GB de conţinut din computerul unui om important de la Tel Drum, mii de facturi, acte constitutive de firme-fantomă, extrase de cont, sau documente ale unor interpuşi. Totodată, sunt salvate 54.710 mailuri + ataşamentele de pe adresa de serviciu.

În valiză mai există o tabletă din 2010 care i-a aparţinut directorului general Tel Drum, Petre Pitiş şi peste 1000 de fotografii din excursii exotice cu anturajul, întâmplări din firmă şi momente de familie.

Citește și: Lovitură puternică pentru bucureșteni! Cu cât se va scumpi gigacaloria .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.