Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Iolu către Florin Cîțu: A crezut că e de ajuns ca armata să fie doar cărăuș de vaccin și gata

Facebook
Liviu Iolu

Membru al Consiliului Național al PLUS, Liviu Iolu, susține că premierul Florin Cîțu a crezut că este de ajuns ca armata să fie un simplu cărăuș de vaccin și campania de vaccinare va fi una de succes. Iolu arată faptul că Florin Cîțu ar fi refuzat o serie de idei pentru a promova campania de vaccinare pentru că are ”încredere mai mare în epoleți”.

”Domnul Cîțu nu înțelege unde e problema campaniei de vaccinare și de ce a pierdut din viteză.

Repetă obsesiv că ”e bizar” să ceri statului ca această campanie să fie de succes, că el și epoleții care l-au înconjurat doar au pus la dispoziție doze și le-au cărat unde trebuie.

Domnul Cîțu a crezut că e de ajuns ca armata să fie cărăuș de vaccin și gata, totul va fi bine, statul nu mai are responsabilitate după ce le pune în frigider.

Ei, e chestiunea pe care nu a înțeles-o nici de la Vlad Voiculescu și nici acum nu pare să o înțeleagă când e ministrul Sănătății e asta:

Într-o temă atât de sensibilă legată de sănătatea lor, oamenii trebuie să primească apel la vaccinare de la medicul care îl îngrijește, care îi poate răspunde la întrebări în cazul - și iată că sunt foarte multe - în care are neliniști.

Încă un motiv. În țara care este pe ultimele locuri la competențe digitale de bază domnul Cîțu spera să se înscrie toată lumea singură pe platforma făcută de STS.

Și o minciună spusă, că nu s-a implicat Ministerul Sănătății în campania de vaccinare. Ministerul i-a propus campanii și premierul a refuzat să discute despre asta că avea mai mare încredere în epoleți.”, scrie Liviu Iolu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.