Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Negoiță, candidatul PUSL la Primăria Sectorului 3

PUSL Sector 3
Liviu Negoita

Partidul Umanist Social Liberal (PUSL) a anunțat astăzi, la inaugurarea noului sediu din Sectorul 3, că Liviu Negoiță va fi candidatul partidului pentru Primăria Sectorului 3.

„Liviu Negoiță a avut două mandate de primar al sectorului 3, din 2004 până în 2012, iar la finalul lunii iunie, fostul primar s-a înscris în Partidul Umanist Social Liberal. Negoiță a fost primarul care a desprins sectorul de trecut și a reușit în cele două mandate să facă din Sectorul 3, cel mai bine gospodărit din toată Capitala, reușind performanța să reabiliteze cele mai multe blocuri, școli și grădinițe, să repare străzi, să creeze locuri de parcare de reședință, iar fondurile alocate investițiilor le-a crescut de la an la an.

Persoană cu spirit de organizare și disciplină, cu capacitate de lucru intens, cu inițiativă și asumare de responsabilități, cu aptitudini de comunicare și lucru în echipă, fostul primar al sectorului 3, Liviu Negoiță împreună cu primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone le-a transmis bucureștenilor că au toate drepturile să se declare cetățeni ai unei capitale europene și i-a asigurat că va face tot ce îi stă în putință să-i unească, nu să-i dezbine”, spune PUSL într-un comunicat de presă.

Liviu Negoiță a lansat și o provocare pentru toate partidele politice care cred că pot administra eficient Bucureștiul.

„Partidelor politice care doresc să se implice în administrarea Bucureștiului le adresez o provocare. Cine are o echipă așa cum are PUSL, aici îl numesc pe prietenul meu Cristi Piedone și, cu voia dumneavoastră, Liviu Negoiță, să vină să discutăm despre Bucuești. Oricare doi oameni din oricare partid, să vină să discutăm. Eu cred că PUSL oferă cea mai bună soluție pentru administrarea Bucureștiului”, a spus Liviu Negoiță.

În același spirit, Cristian Popescu Piedone, primarul PUSL al Sectorului 5, a lansat o provocare „actualilor și viitorilor primari”, de a răspunde tuturor întrebărilor. „Eu cu Liviu putem face asta. Dar voi puteți?”, a fost mesajul lui Cristian Popescu Piedone.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.