Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleșoianu: Îl înțeleg perfect pe colegul Țuțuianu când spune că au plătit unii DOUĂ MILIOANE de EURO ca să nu mai participe domnia sa la o emisiune

Liviu Pleșoianu

O intervenție spumoasă a lui Liviu Pleșoianu în scandalul izbucnit după apariția înregistrărilor de la PSD Dâmbovița în care vicepreședintele național al PSD, Adrian Țuțuianu, susține că a fost blocat la Antena 3 împreună cu vicepremierul Paul Stănescu pentru că s-ar fi plătit 2 milioane de Euro publicitate spre postul de stiri pentru protecția guvernului și a conducerii PSD. Liviu Pleșoianu susține ironic că înțelege supărarea colegului său de partid deoarece a avut o experiență similară aseară când a fost programat în SUA și la FOX News și la CNN, dar aparițiile au fost contramandate:

”Îi transmit domnului Țuțuianu că îl înțeleg perfect când spune că au plătit unii DOUĂ MILIOANE de EURO ca să nu mai participe domnia sa la o emisiune de mai puțin de o oră în care urma oricum să vorbească maximum 10 minute. Îl înțeleg, pentru că am avut și eu o experiență similară chiar aseară. Eram invitat la CNN (între orele 20.13 și 21.42) și la FoxNews (între orele 20.07 și 22.04). Deși traversasem înot oceanul în cea mai mare viteză (m-au rugat târziu să particip la emisiune și n-am mai prins bilet la avion), am avut neplăcuta surpriză de a fi anunțat de producători, cu doar câteva minute înainte de "LIVE", că s-a anulat participarea mea la cele două emisiuni! Evident, nu mi-a picat deloc bine! Atât pentru că îmi era oricum destul de greu să particip la cele două emisiuni în același timp, cât mai ales pentru că trebuia să fiu înapoi în țară până a doua zi dimineață și iar n-aveam bilet de avion. Dar am strâns din dinți și am plecat înapoi. Tot înot...

...Pe drum (cerul nopții era senin și, după poziția lui Venus în conjuncție cu Marte și în sextil cu Uranus retrograd, am dedus că mă aflam deja la jumătatea distanței), am fost apelat simultan de pe două numere din America. Dat fiind faptul că nu erau nici valuri mari, nici rechini, am putut să răspund în timp ce înotam mai departe către casă. ...Surpriză! Erau chiar patronii de la CNN și FoxNews! Având în vedere că mă sunaseră în același timp, am luat decizia de a vorbi cu ei separat dar simultan. Mi-au spus amândoi același lucru - au fost nevoiți să anuleze prezența mea în emisiuni deoarece Bugs Bunny i-a amenințat că altminteri n-are de gând să mai calce vreodată prin platourile lor!

...Sigur că i-am înțeles și ne-am luat "la revedere" într-o atmosferă amiabilă cu promisiunea lor de a reveni imediat ce reușesc să-l convingă pe Bugs Bunny că nu eu i-am furat morcovii.

V-am relatat această situație delicată în care am fost pus chiar aseară pentru a-mi arăta deplina solidaritate cu colegul meu Țuțuianu, greu încercat de anularea celor 5 (sau poate chiar 10!) minute în care ar fi urmat să vorbească într-o singură emisiune. Pe de altă parte, colegul meu ar trebui să fie mulțumit. 2 MILIOANE de EURO doar pentru ca el să nu se exprime preț de câteva minute... Asta înseamnă să fii om politic valoros!”, susține Liviu Pleșoianu într-un punct de vedere remis presei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.