Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleșoianu nu renunță și cheamă românii la proteste: 'Important este să ne EXPRIMĂM, fraților! Să ne exprimăm PUBLIC'

Inquam Photos / Octav Ganea
plesoianu

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu,  explică într-o postare pe Facebook prezența sa la protestul care a avut loc sâmbătă în față la Cotroceni și cheamă din nou românii să iasă în stradă.

„Singurul lucru care mai contează acum este ce facem noi, poporul român care nu vrea să se lase călcat în picioare. Eu am mers sămbătă în față la Cotroceni pentru a da un semnal. Nu am mers acolo ca deputat sau ca membru al societății civile. Am mers acolo ca român și ca om - ca om care vrea să trăiască LIBER într-o țară normală la cap! Pentru că noi NU suntem acum o țară normală la cap... Important este să ne exprimăm zilele acestea cât mai mulți, pentru că altfel, în plan extern, se va vorbi mereu numai despre "românii domnului Iohannis", adică despre cei care sunt în stare să o apere împotriva oricărei evidențe pe doamna Kovesi.

Mugur Ciuvică aruncă BOMBA: 'Băsescu are mega-înregistrări. Aia, în Costa Rica, chițăie pe Facebook'

Mai suntem multe milioane de români care gândim și simțim altfel. Dar important este să ne EXPRIMĂM, fraților! Să ne exprimăm PUBLIC! Pentru că altfel ne vom întoarce la ce era pe vremuri - vom șușoti pe la colțuri. ...De frică! Mie NU-mi este frică! Și-aș vrea să nu ne fie niciunuia dintre noi frică! Pentru că altfel totul, absolut TOTUL A FOST ÎN ZADAR!...

P.S. Ce faceți miercuri, pe la 18.00? Dar joi? Dar vineri? Dar sâmbătă? Dar duminică? Dar...?”, scrie Pleșoianu, pe Facebook.

„Deputatul a revenit ulterior cu un nou mesaj pe Facebook.

Vă dați seama că vin alături de voi miercuri, la Cotroceni, la ora 18.00! ...Kovesi, România NU e sufrageria ta! Iohannis, eu NU sunt "românul tău". Sunt doar român, LIBER!

Vă aștept acolo pe toți cei care mai credeți în LIBERTATE și DEMNITATE!”, a mai scris Pleșoianu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.