Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleșoianu pune tunurile pe Juncker, Verhofstadt și Timmermans: 'Niște politruci oribili, exact ca și prietenul lor Iohannis!'

Liviu Pleșoianu

„Eu nu sunt omul jumătăților de măsură”, susține deputatul PSD Liviu Pleșoianu, care lansează un atac dur la adresa mai multor lideri europeni - Juncker, Verhofstadt și Timmermans - pe care îi descrie ca fiind „niste politruci oribili”.

„Eu nu sunt omul jumătăților de măsură! Dacă știu că Juncker a demisionat cu scandal din funcția de premier pentru că serviciile de informații din subordinea lui interceptau ilegal, O S-O SPUN direct. Dacă știu că Verhofstadt, marele șef ALDE european, e fan înrăit Soros, O S-O SPUN direct. Dacă știu că Timmermans voia să pună botniță presei libere spunând că dezvăluirile despre unitatea "de elită" DNA Ploiești "afectează imaginea justiției", O S-O SPUN direct. Aceștia sunt niște politruci oribili, exact ca și prietenul lor Iohannis!

Ipoteză incendiară - Alina Mungiu Pippidi închide gura lumii: 'PSD nu este la putere, PSD are numai banii'

Faptul că lideri politici din România le lustruiesc pantofii (de culori diferite, în cazul lui Juncker - probabil de la sciatică...), faptul că alții le găsesc mereu scuze - pe mine mă REVOLTĂ! Aveți cu toții vocație de #SCLAVI! EU N-AM! Și nici România!

...Fie să FIM și să ne numărăm anul ăsta, oameni LIBERI!”, scrie Pleșoianu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.