Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleșoianu, scos din sărite de declarația lui Dăncilă: 'Ați fost într-adevăr plecată. Plecată într-o realitate... paralelă'

Liviu Pleșoianu

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a răbufnit după ce Dăncilă a spus că nu știe nimic despre „statul paralel”, pentru că ea a fost plecată din țară 9 ani de zile.

„Viorica Dăncilă, noul lider PSD: "Eu nu am vorbit de Statul Paralel! Eu nu vreau să fac o REFERIRE REFERITOARE la acest aspect! Nu vreau să discut despre Statul Paralel! Nu știu despre acest lucru. Gândiți-vă că am fost plecată 9 ani din România..."

Zi plină la CCR - Klaus Iohannis așteaptă 3 decizii din partea judecătorilor. Ce legi sunt în dezbatere

Doamna Dăncilă? REFERITOR la REFERIREA dvs., aș vrea să mă REFER prin următoarea REFERIRE: 9 ani ați fost într-adevăr PLECATĂ. Plecată într-o realitate... paralelă. O realitate în care unii cu adevărat inteligenți, dar cinici, au reușit să vă convingă (nici nu era greu) că sunteți o mare personalitate a nației. În ce mă privește, cred sincer că la noua conducere PSD trebuie să meargă de urgență oamenii cu halate albe...”, scrie Pleșoianu, pe Facebook.

După şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD de marţi seara, Dăncilă a fost întrebată dacă ea crede în existenţa statului parlalel.

"Nu este important ce cred eu. Eu nu vreau să fac o referire la acest aspect. Eu nu am vorbit de statul paralel. Vreau să luaţi afirmaţia nu că nu ar exista. Nu ştiu acest lucru. Am fost plecată 9 ani din România. Poate sunt oameni care ştiu mult mai mutle lucruri, dar important este pentru mine ce vom face în perioada următoare, fără să avem în prim-plan justiţia", a afirmat Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.