Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleșoianu, scrisoare deschisă către ambasadorul Hans Klemm: Sunt profund îngrijorat de nivelul extrem de ridicat al corupției din SUA

Liviu Pleșoianu

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, îi transmite ambasadorului SUA la București, Hans Klemm, printr-o scrisoare deschisă, că este „profund îngrijorat de nivelul extrem de ridicat al corupției din SUA”, dând exemplul companiei Johnson and Johnson. Acesta îi recomandă, ironic, să o ia pe Kovesi „acasă” pentru a-i ajuta să îi bage la pușcărie pe corupți.

Angela Merkel cedează presiunilor. Decizie radicală cu privire la refugiaţi

„În atenția Excelenței Sale, domnul ambasador Hans Klemm!

Sunt profund îngrijorat de nivelul EXTREM de ridicat al corupției din SUA! Compania Johnson and Johnson a trebuit să plătească o amendă de 70 de MILIOANE de DOLARI pentru că a DAT MITĂ în Europa și a cumpărat influență în Irak!

Îmi exprim speranța că SUA vor intensifica eforturile menite să reducă nivelul foarte ridicat al CORUPȚIEI! Ca deputat ales în Parlamentul României, vă transmit neliniștile mele și vă sfătuiesc să o luați la dvs. acasă pe doamna L.C.K., pentru a vă ajuta să îi băgați la pușcărie pe corupți! Doar în ipoteza neverosimilă în care doamna Kovesi nu ar deține deja cetățenie americană, puteți face o excepție și să i-o acordați în regim de urgență. Mult succes în lupta anticorupție din SUA, Excelența Voastră! Suntem alături de dumneavoastră!

Liviu Pleșoianu,
Deputat PSD”, scrie Pleșoianu, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.