Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleşoianu, atac FĂRĂ PRECEDENT în plin scandal în PSD: Ce acuzaţii îi aduce premierului Mihai Tudose

Inquam Photos / Octav Ganea
TSD Liviu Plesoianu

Deputatul Liviu Pleşoianu iese din nou la atac. De această dată, în colimator a intrat chiar premierul Mihai Tudose. Pleşoianu a taxat dur declaraţiile făcute recent de primul ministru, care a ameninţat cu demisia în cazul în care liderii social-democraţi nu vor accepta o restructurare a Guvernului.

Citeşte şi: STENOGRAME - Emil Boc, INTERCEPTAT într-un dosar IMPORTANT, instrumentat de DIICOT.Ce discuta fostul premier cu principalul INCULPAT

"Eu nu spun că am dreptate, dar eu așa o simt. Dacă se consideră că nu am dreptate, eu plec acasă. Să vină altcineva care poate să gestioneze mamutul ăsta și să o ducem așa la nesfârșit. Vreau un guvern mult mai suplu, mai aproape de cetățean.", declara Mihai Tudose la Antena 3, în urmă cu câteva zile.

Declaraţie care l-a înfuriat la culme pe deputatul social-democrat şi care l-a făcut să afirme că Tudose ar fi "gestionat" de nimeni altul decât preşedintele Klaus Iohannis.

"Nu știu la ce "mamut" se referă Tudose. Singurul mamut pe care îl cunosc are o geacă roșie și nu e deloc gestionat de Tudose. Din contră, Tudose e în totalitate în gestiunea lui...", a scris Pleşoianu pe Facebook, făcând referire la geaca roşie purtată de Klaus Iohannis în timpul unui protest.

IMPORTANT PENTRU TOȚI CITITORII .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.