Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleşoianu, ieşire violentă la adresa Reprezentanţei Comisiei Europene: 'Cu asta se ocupă mizeria asta de instituție-anexă?'

Liviu Pleșoianu

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu critică în termeni duri Reprezentanţa Comisiei Europene în România pentru o postare pe pagina oficială de Facebook, în care era ironizată subtil operaţiunea de aducere în ţară a lui Radu Mazăre.

"Pe bune? Cu asta se ocupă mizeria asta de instituție-anexă numită pompos "Reprezentanța Comisiei Europene în România"!? Cu glumițe de creșă pe o anumită speță juridică?... Bine... Atunci îi recomand "Reprezentanței Comisiei Europene în România" o căutare urgentă pe google: "caut creier". Căutarea în speță este absolut necesară atât pentru nedistinsa Angela Cristea, cât și pentru penibila sa echipă de comunicare!", scrie Pleşoianu pe Facebook.

Reprezentanța Comisiei Europene în România a transmis, luni pe Facebook, că UE a importat, anul trecut, 179.000 de kilograme de mazăre din Madagascar, în valoare de peste 800.000 de euro. Postarea vine în contextul în care fostul primar al Constanței Radu Mazăre urma să fie adus în țară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.