Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleşoianu o ironizează pe Dăncilă: Cu ea preşedinte, 'PSD va mai câștiga alegerile locale și parlamentare de anul trecut

liviu plesoianu

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a afirmat, marți seară, că dacă Viorica Dăncilă va rămâne la conducerea partidului, atunci PSD „va mai câștiga alegerile locale și parlamentare de anul trecut”, făcând aluzie la gafa făcută de Dăncilă.

„Dacă rămâne doamna Dăncilă mai departe președinte al PSD, atunci PSD va mai câștiga alegerile locale și parlamentare de anul trecut. Dacă vin academicienii serviciilor și preiau puterea în PSD, nu va mai conta deloc dacă vom mai câștiga vreun rând de alegeri, pentru că nu va mai câștiga partidul, ci vor câștiga alegerile. Dăncilă l-a băgat pe Oprea în partid. Nu e acolo. Doamna Dăncilă reformează partidul cu domnul Oprea. Pe partea cealaltă, Ciolacu reformează partidul aducându-i pe Tudose și Cîmpeanu. Nu contează cine gătește, nici cine servește, contează cine face rețeta, adică serviciile”, a spus Liviu Pleșoianu, la România TV, potrivit Mediafax.

Viorica Dăncilă a făcut pe 6 noiembrie o nouă gafă de exprimare, susținând că „scopul PSD este să câștige alegerile prezidențiale, locale și parlamentare de anul trecut”.

Ședința Comitetului Executiv al PSD este în desfășurare de aproximativ trei ore, aceasta începând la 18:30. În cadrul reuniunii, social-democrații își exprimă nemulțumirile cu privire la rezultatul partidului la alegerile prezidențiale, Olguța Vasilescu cerându-i chiar demisia Vioricăi Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.