Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pop anunță PLANUL din UMBRĂ al PSD pentru păstrare a majorității după excluderea lui Marian Neacșu și Adrian Țuțuianu: E informație 100% sigură

liviu pop

Coaliţia PSD-ALDE nu e în pericol să piardă majoritatea parlamentară, după excluderea lui Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu, declară la RFI senatorul social-democrat Liviu Pop. El spune că săptămâna viitoare vor exista parlamentari de la alte partide sau independenţi care vor anunţa în plenul Senatului sau al Camerei Deputaţilor trecerea în grupul PSD, o informaţie 100% sigură, scrie News.ro.

Întrebat dacă există pericolul ca PSD–ALDE să piardă majoritatea parlamentară, după excluderea lui Ţuţuianu şi Neacşu, Liviu Pop a răspuns: „Nu, astăzi nu există acest pericol şi mai mult, săptămâna viitoare vor mai fi parlamentari care vor veni în grupul PSD. De la alte partide sau parlamentari independenţi. O informaţie 100%”.

Întrebat dacă aceia care vor veni la PSD sunt de la opoziţie, senatorul a precizat: „Păi, n-o să vină de la ALDE, cu siguranţă. Sunt convins că şi la ALDE vor veni alţi parlamentari. Aşteptăm săptămâna viitoare, când vom vedea cu exactitate care sunt acei parlamentari care în plenul Senatului sau al Camerei vor anunţa trecerea în grupul PSD”.

Citește și: Acuzație NĂUCITOARE: Dragnea și PSD au ascuns faptul că au plătit datoria externă din fonduri europene .

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, afirmă, în urma excluderilor din PSD, că speră ca "aceste mişcări să nu afecteze mai mult PSD-ul", spunând că a discutat cu colegi îngrijoraţi că majoritatea parlamentară ar pute fi afectată. "Nu vă ascund că şi preocuparea mea este tot în acest sens", afirmă Tăriceanu. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că majoritatea parlamentară nu se va pierde.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.