Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lloris nu va apăra pentru Tottenham în meciul de luni cu Brentford, la opt zile după finala CM 2022

www.dailystar.co.uk
hugo lloris

Portarul francez Hugo Lloris, care a pierdut finala Cupei Mondiale împotriva Argentinei, nu va fi folosit de Tottenham Hotspur în meciul de luni cu Brentford, din etapa a 17-a a campionatului de fotbal al Angliei, informează L'Equipe, potrivit Agerpres.

"După Cupa Mondială este important ca jucătorii aceştia să fie lăsaţi puţin să se odihnească", a declarat antrenorul lui Tottenham, Antonio Conte.

 

 

Foto: (c)  SASCHA STEINBACH/EPA


Tehnicianul italian a lăudat evoluţia goalkeeperului său la competiţia recent încheiată. "Pe de o parte, pot să înţeleg dezamăgirea sa, însă pe de altă parte, pentru a doua oară consecutiv, Franţa a atins finala. Este o mare, mare reuşită, fiindcă acest turneu este cu adevărat dificil, iar Hugo a câştigat deja trofeul. E sigur că pentru el era o şansă mare să câştige de două ori Cupa Mondială şi să reuşească ceva extraordinar în cariera sa. Dar, în acelaşi timp, Hugo a arătat la această Cupă Mondială că este un portar formidabil. Este căpitanul Franţei şi cred că este o mare realizare să atingă finala", a spus Conte.

Conte a ţinut de altfel să relativizeze dezamăgirea pe care a simţit-o jucătorul meu după finală: "Când joci finala, vrei să câştigi, dar toţi cei care au jucat la nivel înalt au câştigat şi au pierdut finale. Dacă v-aş spune câte finale am pierdut, am rămâne aici un ceas! Poţi să câştigi, poţi să pierzi, dar, repet, pentru Franţa a fost o mare realizare să atingă finala."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.