Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Locatari evacuaţi dintr-un bloc din Mioveni din cauza unui incendiu

www.news.ro
evacuare incendiu

Cinci persoane, locatari ai unui bloc din oraşul argeşean Mioveni, au fost evacuate din locuinţele lor, sâmbătă, din cauza unui incendiu izbucnit în unul dintre apartamente. Un bărbat a suferit un atac de panică, însă nimeni nu a fost rănit, potrivit news.ro.

Conform datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, incendiul a izbucnit sâmbătă dimineaţă, într-un apartament de pe Bulevardul Dacia din oraşul Mioveni.

Citește și: VIDEO 'LECȚIA' de TEROARE și UMILINȚĂ la adresa Poliției Române vine de la Gorj - Agenți amenințați și înjurați de RECALCITRANTUL unei comune, lăsat fără permis

"Incendiul s-a manifestat într-o cameră a apartamentului la un obiect de mobilier şi un televizor. Au fost evacuate 5 persoane din bloc, iar paramedicii SMURD au monitorizat la faţa locului un bărbat, care a suferit un atac de panică”, informează pompierii.

Cauza probabilă a producerii incendiului o reprezintă efectul termic al curentului electric produs la nivelul unui conductor electric defect sau neizolat corespunzător, au stabilit echipele de intervenţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.