Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Locatarii unui bloc din municipiul Sibiu au rămas fără curent electric în urma unui incendiu

bloc

Locatarii unui bloc din municipiul Sibiu au rămas fără curent electric, miercuri seara, după ce a luat foc panoul electric al imobilului, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Andreea Ştefan.

"ISU Sibiu a intervenit cu două autospeciale de stingere, autoscară şi un echipaj SMURD, în municipiul Sibiu, strada Aleea Buia, ca urmare a semnalării unui incendiu la un panou electric dintr-un bloc de locuinţe. La faţa locului a fost mobilizat şi un echipaj de la furnizorul de energie electrică. A fost întrerupt curentul electric, pentru a se putea acţiona în siguranţă. Pompierii au lichidat incendiul prompt cu mijloace din dotare (stingător), fiind afectat doar panoul electric respectiv, situat la parterul blocului", a precizat Andreea Ştefan.

Conform aceleiaşi surse, cauza probabilă a producerii incendiului a fost un scurtcircuit, produs ca urmare a suprasolicitării tabloului de distribuţie

Reprezentanta ISU Sibiu a declarat, pentru AGERPRES, că blocul are trei scări, iar după plecarea pompierilor, angajaţii de la societatea de distribuţie au rămas la faţa locului pentru a relua alimentarea cu electricitate a locuinţelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.