Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Locuitorii din Amsterdam au cântat piesa făcută celebră de Bob Marley 'Three Little Birds', cântecul preferat şi de fanii echipei de fotbal Ajax

www.allmusic.com
Bob Marley

Locuitorii din Amsterdam au cântat piesa făcută celebră de Bob Marley „Three Little Birds”, cântecul preferat şi de fanii echipei de fotbal Ajax devenind un imn pozitiv în vreme de pandemie, anunță MEDIAFAX.

„Nu te îngrijora de nimic. Pentru că totul va fi bine” - piesa „Three Little Birds” a lui Bob Marley, o favorită a fanilor clubului de fotbal Ajax Amsterdam, a devenit un imn pozitiv în vreme de pandemie, potrivit nltimes.nl.

Citește și: Klaus Iohannis aduce vești bune: Primim în această săptămână 2,5 milioane de măști pentru medici, 5 milioane de măști pentru forţe de ordine, 8 milioane de măști care vor ajunge la populație

Străzile oraşului Amsterdam erau goale, duminică seara, dar locuitorii au găsit o modalitate de a fi împreună, cântând toţi piesa lui Marley , la ora 19.00.

La nivel mondial au fost înregistrate până în prezent peste 1,2 milioane de cazuri de infectare cu noul coronavirus şi mai mult de 70.500 de decese.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.