Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Logo-ul Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Milano Cortina din 2026, ales prin vot public

Mediafax
emblema Jocurile Olimpice de Iarnă Milano Cortina

Organizatorii Jocurilor Olimpice și Paralimpice de Iarnă din 2026 de la Milano și Cortina d'Ampezzo au dezvăluit logo-ul competiției, ales în premieră în urma unui vot public. Câștigător a fost desemnat logo-ul „Futura”, care prezintă numerele doi și șase într-o singură urmă în alb pe fundal alb.

În competiție au fost două sigle, „Dado” care își propunea să atragă fanii să-I și facă să se simtă participanți activi la Jocuri, mesajul fiind „Alătură-te jocurilor!” și „Futura”, cu motto-ul „Milano Cortina 2026 - Viitorul este o victorie pentru toți”, care s-a concentrate pe faptul că cele mai mici și mai naturale gesturi pot schimba lumea, iar în sport, ca și în restul vieții, marile victorii se câștigă zi de zi, gest cu gest, Jocurile Olimpice și Paralimpice reprezentând o ocazie unică de a lăsa o amprentă durabilă și frumoasă, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Florin Cîțu: ‘Cel mai important sprijin pe care Guvernul îl poate da specialiștilor de la Cantacuzino este să îi lase să își facă treaba, să nu îi încurce cu decizii politice’

Un total de 871.566 de voturi, din 169 de țări, au fost exprimate pe site-ul oficial al Jocurilor, potrivit Milan Cortina 2026, iar câștigătorul a fost prezentat într-un episod special din populara emisiune Soliti Ignoti, difuzată de postul Rai 1 al televiziunii publice italiane, deținătoarea de drepturi TV pentru Jocuri.

Logo-ul pentru Jocurile Paralimpice de Iarnă este similar cu emblema olimpică, dar în loc de alb, numerele vor fi colorate în roșu, albastru și verde, informează cosr.ro.

Jocurile Olimpice de iarnă sunt programate să se desfășoare în perioada 6-26 februarie 2026, iar cele Paralimpicele urmează să aibă loc în perioada 6-15 martie 2026.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.