Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lola Lennox, fiica celebrei cântărețe Annie Lennox, a lansat un nou single

highprofiles.info
annie lennox

Să ai o mamă recompensată cu mai multe premii Grammy impune un standard greu de atins, spune cântăreaţa Lola Lennox, care a lansat recent cel de-al treilea single din cariera sa muzicală, intitulat ''Back At Wrong'', informează Reuters.

''Am compus un cântec despre o relaţie pe cât de emoţionantă şi pasionantă, pe atât de tragică şi dificilă'', a declarat artista de 29 de ani, fiica fostei soliste a trupei Eurythmics, Annie Lennox, într-un interviu acordat pentru Reuters din locuinţa sa, aflată în Los Angeles, California, potrivit agerpres.ro.

Citește și: VIDEO Raluca Turcan scoate la iveală cifrele pe care nu le știa nimeni: Peste 30% dintre părinți NU vor să își trimită copiii la școală

''Cred că toată lumea trăieşte astfel de relaţii compulsive - ştii că lucrurile nu sunt bune, dar continui'', a spus aceasta, adăugând că a ieşit între timp din acea relaţie.

Lola Lennox, care a început să cânte pe când avea opt ani, a spus că traseul pe care l-a parcurs pentru a deveni cântăreaţă nu a fost mereu o călătorie uşoară. A trebuit să treacă peste sentimentele de nesiguranţă şi să muncească din greu pentru a se simţi pregătită să-şi lanseze cariera muzicală: ''Îmi doream cu adevărat să ajung la un nivel de care său fiu mândră'', a spus aceasta.

Datorită mamei sale, a reuşit să întâlnească oameni influenţi din industria muzicală, dar tot a fost nevoie să arate ce poate şi a simţit că trebuie să se ridice la înălţimea aşteptărilor.

Citește și: DE NECREZUT Guvernul spune că România poate produce până la sfârşitul anului 50% din necesarul de măşti

''Având o astfel de mamă, când eram mică, simţeam ca şi cum exista o ştachetă foarte ridicată la care încercam să mă ridic şi aveam un standard la care trebuia să ajung, era puţin intimidant pentru mine, dar am transformat acest lucru în motivaţie'', a dezvăluit Lola Lennox.

În aprilie, ea a cântat în duet cu mama sa o piesă de mare succes din repertoriul trupei Eurythmics, ''There Must Be An Angel'', cu prilejul concertului "One World: Together At Home", organizat pentru a strânge fonduri destinate luptei împotriva noului coronavirus. Annie Lennox este totodată producătoarea single-ului ''Back at Wrong''.

''Sunt norocoasă că mama îmi este alături'', a spus fiica vedetei britanice.

Lolei Lennox nu-i place să-şi limiteze muzica la o anumită temă şi spune că este interesantă de oameni, psihologie şi examinarea emoţiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.