Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Loredana, criminala de la Mangalia, expertizată psihiatric: Medicii vor să afle dacă avea sau nu discernământ

Sursa Foto: Captură Dobrogea TV
Loredana crima mangalia

Loredana, criminala de la Mangalia, expertizată psihiatric: Medicii vor să afle dacă avea sau nu discernământ

Tânăra care şi-a ucis cea mai bună prietenă şi a aruncat cadavrul într-un parc din Mangalia a fost expertizată psihiatric. Anchetatorii au vrut sa ştie dacă Loredana a avut sau nu discernământ atunci când a comis crima.

Încătușată și tăcută, așa a ajuns Loredana, tânăra de 18 ani din Vaslui, care și-a ucis prietena în urmă cu două săptămâni, la Serviciul de Medicină Legală din Constanța.

A fost adusă direct din arestul poliției, pentru că procurorii Parchetului Tribunalului Constanța au cerut două expertize în ceea ce o privește pe aceasta: una pentru a se stabili dacă avea sau nu discernământ sau dacă nu cumva are vreo boală de ordin psihiatric, și pentru asta, Loredana a ajuns în fața specialiștilor de la Spitalul de Psihiatrie de la Palazu Mare.

Însă a fost și la Serviciul de Medicină Legală, pentru că procurorii vor să știe mai multe detalii cu privire la rănile pe care Loredana le avea pe corp în momentul în care polițiștii au reținut-o după oribila crimă.

Loredana avea multiple răni, pe mâini, pe spate, motiv pentru care procurorii vor să știe de unde sunt acele răni și dacă nu cumva au fost dobândite prin automutilare ori în urma agresiunii dintre ea și victima sa.

Raportul medicilor legiști va fi gata cel mai probabil săptămâna viitoare și atunci procurorii vor avea mai multe detalii la dosar în ceea ce o privește pe Loredana și crima care a avut loc în Mangalia, în urmă cu două săptămâni, atunci când și-a ucis cu sânge rece prietena, iar mai apoi a băgat-o într-o valiză și a dus-o într-un parc din Mangalia, unde a abandonat-o.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.