Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Loredana Dinu, declarată sportivul anului 2016 de CS Dinamo

spada

Loredana Dinu, componentă a echipei feminine de spadă a României, campioană olimpică la Rio de Janeiro și medaliată cu bronz la Campionatele Europene, a fost desemnată sportivului anului 2016 de Clubul Sportiv Dinamo București în cadrul unei festivități care a avut loc la sediul Ministerului Afacerilor Interne.

În cadrul evenimentului s-au mai acordat următoarele premii:

Categoria laureații anului — Horia Tecău (tenis), Florin Mergea (tenis), Mădălina Bereș (canotaj), Andreea Boghian (canotaj), Adelina Boguș (canotaj), Mihaela Petrila (canotaj), Ioana Strungaru (canotaj), Tiberiu Dolniceanu (scrimă), Corina Căprioriu (judo), Alin Alexuc (lupte), Andrei Muntean (gimnastică), Cristina Iovu (haltere), Daniel Natea (judo), Monica Ungureanu (judo).

Cea mai bună secție la sporturi neolimpice — secția de arte marțiale

Cea mai bună echipă a anului 2016 — echipa de handbal masculin

Cel mai bun antrenor: Mircea Roman (canotaj)

Cel mai bun sportiv la categoria tineret: Viviana Bejenariu (canotaj)

Cel mai bun sportiv la categoria juniori: Andrei Nicolae (kaiac-canoe)

De asemenea, CS Dinamo a acordat trei plachete de onoare pentru sprijinul acordat la îndeplinirea performanțelor clubului (93 de medalii obținute în 2016 la competițiile de obiectiv) președintelui COSR, Mihai Covaliu, ministrului Tineretului și Sportului, Elisabeta Lipă, și ministrului Afacerilor Interne, Ioan Dragoș Tudorache.

Ministrul Ioan Dragoș Tudorache a declarat că este mândru de rezultatele sportivilor dinamoviști, chiar dacă înainte de a prelua postul susținea un alt club. "Înainte de a veni la minister mărturisesc faptul că nu eram un susținător al clubului Dinamo. Nu spun susținătorul cui eram pentru că nu îndrăznesc să suport consecințele. Dar în aceste trei luni am simțit responsabilitatea de a deveni dinamovist, de a mă picta în roșu. Iar azi sunt mândru și bucuros că am ocazia să îi felicit pe acești sportivi pentru rezultatele obținute în acest an", a precizat Tudorache, anunţă Agerpres. Cei prezenți la festivitatea care a avut loc la sediul Ministerului Afacerilor Interne au fost colindați de un grup de copii care ulterior au primit cadouri din partea lui Moș Crăciun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.