Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lori Loughlin şi Felicity Huffman au angajat firme de avocatură renumite care să le reprezinte în scandalul mitei pentru admiterea în universităţi

radaronline.com
felicity huffman

Actriţele Lori Loughlin şi Felicity Huffman au angajat firme de avocatură renumite care să le reprezinte în scandalul schemei frauduloase prin care zeci de părinţi înstăriţi ar fi dat mită pentru admiterea copiilor lor în universităţi prestigioase din Statele Unite, relatează marţi dpa, potrivit Agerpres.

Felicity Huffman a fost iniţial reprezentată de celebra avocată a celebrităţilor de la Hollywood, Blair Berk, însă pentru că acest caz are loc în Boston, ea va fi apărată de Marty Murphy de la firma de avocatură Foley Hoag, în timp ce Loughlin este reprezentată de Perry Viscounty de la Latham&Watkins. 

Atât Loughlin cât şi Huffman au apărut în sala de judecată săptămâna trecută la Los Angeles şi urmează să compară din nou în instanţă la sfârşitul acestei luni în Boston. 

Actriţele se numără printre cele 50 de persoane acuzate de implicare într-o escrocherie prin care copiii acestora erau acceptaţi la universităţi de elită precum Yale, Georgetown sau Stanford, prin fraudarea procedurii de admitere. Potrivit procurorilor, este cel mai mai mare scandal de acest gen din istoria Statelor Unite.

Citește și: Jerry Lee Lewis a fost externat din spital și internat într-un centru de recuperare neuromotorie

William ''Rick'' Singer, cel care a pus la cale această schemă, a pledat vinovat la acuzaţiile de înşelăciune. Potrivit anchetatorilor din Boston, compania acestuia, Edge College & Career Network, a câştigat 25 de milioane de dolari începând din 2011, când a început escrocheria ce oferea promisiunea unei admiteri ''garantate''. 

Singer a început să colaboreze cu anchetatorii în septembrie anul trecut, ajutându-i să înregistreze conversaţii incriminatoare cu mai mulţi părinţi. 

Schema elaborată presupunea mituirea administratorilor de la testele de admitere în facultăţi astfel încât aceştia să permită corectarea răspunsurilor greşite ale copiilor sau ca altcineva să dea testul în locul lor. De asemenea, Singer a intermediat mita oferită de părinţi unor antrenori din universităţi care să ateste calităţile atletice ale copiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.