Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lori Loughlin şi soţul ei pledează vinovat în procesul privind fraudarea admiterii fiicelor lor la universităţi de elită

pastemagazine.com
lori loughlin

Actriţa Lori Loughlin şi soţul ei, designerul de modă Mossimo Giannulli, pledează „vinovat” după un an şi două luni de la izbucnirea scandalului „Varsity Blues”, în care zeci de părinţi au fost acuzaţi de înşelătorie privind admiterea copiilor lor la universităţi de elită din SUA, relatează NBC potrivit news.ro

Loughlin şi Giannulli au fost de acord să pledeze „vinovat” pentru conspiraţie, au transmis joi procurorii din Boston.

Cei doi ştiau că fiicele lor nu aveau capacităţile sportive prezentate în dosarele de admitere şi au continuat să susţină contrariul.

Actriţa, în vârstă de 55 de ani, şi Giannulli, în vârstă de 56 de ani, trăiesc în Los Angeles, iar următoarea înfăţişare a lor în sala de judecată nu a fost încă stabilită.

Sub termenii înţelegerii privind pledarea, Loughlin ar putea primi o condamnare la 2 luni de închisoare, iar Giannulli, la cinci luni de închisoare.

La finalul lunii martie a acestui an, avocaţii actriţei Lori Loughlin şi ai altor inculpaţi în cazul „Varsity Blues” au cerut unui judecător să respingă acuzaţiile de mită în cazul admiterii copiilor lor la universităţi americane prestigioase şi au acuzat procurorii de comportament inadecvat „extraordinar”.

În aprilie, procurorii din cazul actriţei Lori Loughlin, acuzată de dare de mită şi spălare de bani, au negat acuzaţiile apărării că agenţii FBI i-au pregătit o înscenare ei şi altor părinţi.

Loughlin şi soţul ei, designerul Mossimo Giannulli, au pledat până acum „nevinovat” pentru trei capete de acuzare - dare de mită, spălare de bani şi fraudă. Cei doi ar fi plătit 500.000 de dolari pentru ca fiicele lor să fie admise la USC (University of Southern California).

Cuplul este programat să fie judecat începând cu 5 octombrie.

În acest caz, denumit de FBI „Varsity Blues”, peste 20 de părinţi au pledat „vinovat”, inclusiv actriţa Felicity Huffman, care a fost condamnată şi a ispăşit o pedeapsă de 11 zile de închisoare şi muncă în folosul comunităţii după ce a plătit 15.000 de dolari pentru modificarea rezultator fiicei ei la testele finale, luate în considerare pentru admiterea la universitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.