Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Los Angeles FC doreşte 'un parteneriat pe termen lung' cu Gareth Bale

skysports.com
Gareth Bale
Bale, în vârstă de 32 de ani, şi-a încheiat în această vară contractul cu clubul spaniol Real Madrid, alături de care a cucerit cinci trofee ale Ligii Campionilor.

Fotbalistul galez se afla în căutarea unei noi echipe pentru a se menţine în formă în vederea participării la Cupa Mondială din Qatar (21 noiembrie - 18 decembrie 2022) cu naţionala ţării sale.

John Thorrington, copreşedintele clubului Los Angeles FC, a făcut primele comentarii oficiale în legătură cu sosirea lui Bale, fără să ofere însă detalii legate de contractul acestuia, dar şi-a exprimat încrederea că acesta se va întinde şi după turneul final din Qatar.

"Mi-aş dori să vă pot oferi mai multe detalii, dar nu pot, aceasta este politica clubului. Ceea ce pot să vă spun este că LAFC şi Gareth speră că acesta va fi un parteneriat pe termen lung şi un pas pentru Gareth şi familia sa", a declarat Thorrington în cursul unei conferinţe de presă.

"Nu a fost niciodată vorba de şase luni, doar pentru Cupa Mondială. Am vorbit mereu despre un termen mai lung de atât. Asta a fost foarte clar din partea lui Gareth şi a reprezentantului său. Evident că ne aşteptăm să fie un jucător de top pentru noi şi pentru această ligă, dar vom face totul cu înţelepciune. Când Gareth se uită la ceea ce trebuie să facă, prioritatea lui va fi LAFC, suntem absolut siguri de asta, dar nu suntem naivi în legătură cu faptul că el, la fel ca alţi jucători de-ai noştri, au o Cupă Mondială la orizont", a adăugat oficialul californian.

Gareth Bale urmează să sosească la Los Angeles în săptămânile următoare, iar posibilul său debut la noua sa echipă s-ar putea produce cu ocazia derby-ului împotriva rivalei locale Los Angeles FC, la începutul lunii viitoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.