Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Los Angeles Lakers a produs surpriza la Boston, fără starul LeBron James

LA Lakers

Echipa Los Angeles Lakers, fără starul LeBron James (accidentat), a reuşit să învingă în deplasare, cu scorul de 114-105, formaţia Boston Celtics, într-un meci disputat joi seara în campionatul profesionist nord-american de baschet (NBA), potrivit Agerpres.

Californienii nu au putut conta în jocul găzduit de arena TD Garden nici pe cealaltă vedetă din lotul lor, Anthony Davis, tot din cauza unor problemelor medicale, dar s-au bazat în schimb pe Austin Raves, autorul a 32 de puncte, pentru o învinge pe Celtics, cea mai bună echipă a sezonului, care domină clasamentul Conferinţei de Est.

Boston Celtics a suferit cu această ocazie a treia sa înfrângere pe propriul parchet de la debutul sezonului, în 25 de meciuri disputate în TD Garden.

Los Angeles Lakers şi-a luat cu această ocazie revanşa în faţa rivalei din Boston după eşecul suferit în primul lor duel din acest sezon, disputat pe 25 decembrie (115-126).

Într-un alt meci programat joi, Philadelphia 76ers s-a impus cu 127-124 pe terenul formaţiei Utah Jazz, chiar şi fără să-l aibă la dispoziţie pe Joel Embiid, MVP-ul sezonului trecut, accidentat la meniscul genunchiului stâng.

În absenţa lui Embiid, remarcatul serii a fost Tyrese Maxey, care a înscris 51 de puncte pentru Sixers şi a sărbătorit astfel selecţionarea în premieră pentru All-Star Game cu un nou record personal de puncte reuşite într-un meci.

Rezultate:

New York Knicks - Indiana Pacers 109-105

Memphis Grizzlies - Cleveland Cavaliers 101-108

Utah Jazz - Philadelphia 76ers 124-127

Boston Celtics - Los Angeles Lakers 105-114

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.