Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Los Angeles Lakers, echipa superstarului LeBron James, are un nou antrenor

NBA

Los Angeles Lakers, echipa superstarului LeBron James, l-a numit oficial în funcţia de antrenor pe Darvin Ham, a anunţat vineri franciza din Campionatul profesionist nord-american de baschet (NBA), citată de AFP și Agerpres.

În vârstă de 48 de ani, Darvin Ham, a fost în ultimele patru sezoane antrenor secund la formaţia Milwaukee Bucks, pe care a ajutat-o să câştige titlul de campioană a NBA în 2021.

Los Angeles Lakers l-a concediat în luna aprilie pe antrenorul Frank Vogel, la capătul unui sezon 2021-2022 foarte dezamăgitor pentru echipa californiană.

Aflat în funcţie din 2019, Vogel, care a cucerit titlul de campion al NBA la primul său sezon alături de Lakers, nu şi-a putut califica în acest an echipa în faza play-off-ului.

LeBron James nu a mai aşteptat oficializarea acestei numiri pentru a saluta sosirea noului său antrenor. "Sunt atât de entuziasmat! Felicitări şi bun venit la echipă Darvin Ham", a scris James într-un mesaj postat pe Twitter în urmă cu câteva zile.

Los Angeles Lakers a încheiat campania 2021-2022 pe locul 11 în Conferinţa de Vest, cu un bilanţ de 33 de victorii şi 49 de înfrângeri, în ciuda prezenţei în efectivul său a starurilor LeBron James, Anthony Davis şi Russell Westbrook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.