Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Los Angeles Lakers s-a calificat în semifinalele Conferinței de Vest

Los Angeles Lakers, echipa superstarului LeBron James, s-a calificat în semifinalele Conferinţei de Vest a campionatului profesionist nord-american de baschet (NBA), după ce a învins pe teren propriu, cu 125-85, formaţia Memphis Grizzlies, într-o partidă disputată vineri.

Lakers a obţinut victoria decisivă în cel de-al şaselea meci din această serie din primul tur al play-off-ului NBA, calificându-se în semifinalele conferinţei cu scorul general de 4-2, conform Agerpres.

LeBron James a înscris 22 de puncte pentru californieni, în timp ce Anthony Davis a încheiat jocul cu 16 puncte şi 14 recuperări. Cel mai bun marcator al gazdelor a fost însă D'Angelo Russell (31 de puncte).

Los Angeles Lakers, care nu a mai trecut de primul tur al play-off-ului din 2020, anul în care a cucerit ultimul său titlu de campioană a NBA, în bula anti-Covid de la Orlando (Florida), va înfrunta în turul următor câştigătoarea duelului dintre Golden State Warriors şi Sacramento Kings, aflate la egalitate în acest moment (3-3)

Vineri, Golden State, campioana en titre a NBA, a fost învinsă pe propriul parchet de Kings (scor 99-118), iar soarta calificări va fi decisă în meciul al şaptelea (decisiv), programat duminică la Sacramento.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.