Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Los Angeles - Poliţia a identificat cauza accidentului lui Tiger Woods

accident tiger woods

Poliţia din Los Angeles a anunţat că anchetatorii au identificat cauza accidentului rutier în care Tiger Woods a fost rănit grav, fără să o dezvăluie însă public, invocând dorinţa de a proteja viaţa privată a celebrului jucător american de golf, informează AFP potrivit Agerpres.

"O cauză a fost stabilită, ancheta este încheiată", a declarat şeriful din comitatul Los Angeles, Alex Villanueva.

"L-am contactat pe Tiger Woods şi anturajul său. Divulgarea informaţiilor privind ancheta ridică probleme de confidenţialitate, iar noi îi vom întreba dacă renunţă la această confidenţialitate. Apoi, vom fi în măsură să difuzăm un comunicat complet cu toate informaţiile despre accident", a explicat omul legii.

În zorii zilei de 23 februarie, Tiger Woods a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi s-a rostogolit de mai multe ori, pe o porţiune de şosea predispusă accidentelor, în apropiere de Los Angeles. În accident nu au fost implicate alte automobile, conform poliţiei californiene.

În momentul sosirii salvatorilor, jucătorul era conştient, fiind scos din vehicul cu răni grave la ambele picioare, iar poliţistul care l-a descoperit la momentul accidentului, a precizat că Woods a "avut mult noroc să scape cu viaţă".

Echipele de salvare au fost nevoite să folosească un instrument specializat în descarcerare şi un topor pentru a-l extrage pe Tiger Woods din maşină, acesta fiind apoi transportat la centrul de traumatologie Harbor-UCLA, în sudul oraşului Los Angeles, unde a fost operat pentru multiple fracturi deschise la piciorul drept, care au necesitat implantarea unei tije metalice în tibie şi şuruburi pentru consolidarea osului de la picior şi gleznă.

Tiger Woods a fost transferat ulterior la centrul medical Cedars-Sinai pentru a-şi continua tratamentul ortopedic şi recuperarea.

Între timp, şeriful comitatului Los Angeles, însărcinat cu ancheta asupra accidentului, a anunţat că Woods nu va fi urmărit pentru "conducere periculoasă", argumentând că a fost vorba în acest caz de "un simplu accident".

După trei săptămâni de spitalizare, Tiger Woods s-a întors la domiciliul său din Florida, unde se recuperează în prezent, viitorul său în golful profesionist fiind deocamdată incert.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.