Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Loteria Romana a dobandit Certificatul privind Standardul de control al securitatii WLA (WLA-SCS) Level 2

Facebook
Loteria Romana

Standardul de control al securitatii WLA (WLA-SECURITY CONTROL STANDARD)-2020, level 2, pe care Loteria Romana l-a primit din partea The World Lottery Association, al carui membru este, reprezinta singurul standard de securitate recunoscut la nivel international pentru jocurile loteristice.

Increderea pe care o au romanii in organizarea si desfasurarea jocurilor loteristice, este reconfirmata prin obtinerea certificatului privind Standardul de control al securitatii WLA (WLA-SCS- 2020- Level 2, care atesta faptul ca C.N. Loteria Romana S.A. a implementat cele mai bune practici de securitate și integritate utilizate în industria jocurilor de noroc.

Mentionam ca Loteria Romana a obtinut inca din anul 2011 certificarea pentru conformitate la cerintele  Standardului ISO -9001 -  Sisteme de management al calitatii si ISO-27001 -Tehnologia informatiei. Tehnici de Securitate.Sisteme de management al securitatii informatiei.

WLA Security Control Standard este singurul standard de securitate recunoscut pe plan internațional în domeniul loteristic. WLA SCS cuprinde toate elementele de control a securității informațiilor, extensie a ISO/IEC 27001:2013, un standard internațional de vârf pentru managementul securității informațiilor, cu controale suplimentare de securitate specifice.   WLA Security Control Standard specifică practicile necesare pentru o structură eficientă de gestionare a securității prin care o loterie poate menține integritatea, disponibilitatea și confidențialitatea informațiilor vitale pentru funcționarea sa sigură.

Standardul de control al securitatii WLA (WLA-SCS)-2020 Level 2, care a fost acordat Loteriei Romane, a fost aprobat de Comitetul Executiv The World Lottery Association si a fost ratificat de delegatii Adunarii Generale WLA.

„Loteria Romana se afla in grupul select al loteriilor mondiale fiind cea de a treia loterie din randul companiilor statelor Uniunii Europene care obtine aceasta certificare pe cerintele standardului WLA SCS:2020, pe langa Ungaria si trei Landuri ale Germaniei. La nivel mondial, compania pe care o reprezint, ocupa locul al doisprezecelea din cele 152 loterii afiliate WLA. Realizarea este una deosebit de importanta deoarece aceasta certificare va permite Loteriei Romane organizarea si exploatarea de jocuri loto in parteneriat cu alte loterii. Acest lucru a fost posibil datorita muncii in echipa si a efortului tuturor colegilor mei carora le multumesc.” a declarat Sebastian Iacob Moga – Director General

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.