Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Loteria Română lansează un nou loz răzuibil, care va fi comercilizat la un preţ de 5 lei şi doar prin intermediul oficiilor poştale

loteria romana

Loteria Română lansează un nou loz răzuibil, care va fi comercilizat la un preţ de 5 lei şi doar prin intermediul oficiilor poştale, câştigul maxim fiind în valoare de 50.000 de lei, a anunţat, luni, instituţia.

"Pentru jucătorii care aleg să-şi încerce norocul cumpărând un "Loz Poşta Română" în oricare dintre oficiile poştale - atunci când trimit o scrisoare sau un colet unei persoane dragi sau chiar de la poştaşii care le aduc corespondenţa acasă - Loteria Română pune la bătaie 347.230 de câştiguri în valoare totală de 3.000.000 de lei", precizează reprezentanţii Loteriei Române.

Citește și: Codrin Ștefănescu, vești despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea: Starea lui de sănătate se deteriorează pe zi ce trece

Preţul unui "Loz Poşta Română" este de 5 lei, iar premiile puse în joc sunt în valoare de 5 lei, 10 lei, 20 lei, 50 lei, 1.000 lei, 10.000 lei. Cele mai mari premii care pot fi câştigate sunt în valoare de 50.000 de lei fiecare.

Comercializarea acestui produs se face exclusiv prin reţeaua Poştei Române în baza unui parteneriat încheiat în acest sens între C.N. Loteria Română S.A. şi C.N. Poşta Română S.A.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.