Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lotul echipei FC Botoşani va intra în cantonament la complexul Rediu, unde va sta cel puţin două săptămâni

www.agerpres.ro
FC Botoșani CS U Craiova

Lotul echipei FC Botoşani va intra în cantonament la complexul Rediu, unde va sta cel puţin două săptămâni, urmând ca pregătirea să se facă în pădurea din zonă şi la baza de la Stăuceni, anunţă site-ul oficial al grupării moldovene, anunță news.ro.

Valeriu Iftime, patronul FC Botoşani, a precizat că a închiriat tot complexul care dispune de 40 de camere, restaurante şi care oferă condiţii foarte bune. În afara jucătorilor argentinieni, toţi ceilalţi fotbalişti vor fi, vineri, la Botoşani.

"În mod normal vin toţi. În seara asta apare şi Dugandzici. Cred că vom găsi o soluţie şi pentru Rodriguez. Vineri îi vom avea la antrenament. Vom avea un cantonament. Ne-am înţeles cu domnul Calistru care are condiţii bune la Rediu. Vom închiria întreg complexul şi va fi doar pentru FC Botoşani. Mi-a oferit nişte condiţii cu bucătar personal, fiecare cu masa lui. Facem acum o primă testare şi dacă toţi sunt negativi vom începe antrenamentele. Au condiţii pentru pregătire fizică. Grupul este izolat complet şi rămâne minim 14 zile la Rediu", a declarat Valeriu Iftime.

Citește și: Revoluție în Poliție! Sistem de recunoaștere facială pentru IGPR! Achiziție de aproape un milion de euro!

FC Botoşani a început deja testarea staff-ului tehnic şi administrativ, precum şi a jucătorilor care au venit până acum.

"Am început testarea jucătorilor şi a celor din staff. Inclusiv eu m-am testat pentru că intru în contact cu ei, chiar dacă mai rar şi chiar dacă e cu mască. Testarea presupune nişte cheltuieli destul de mari, câte 2.000 de euro la fiecare testare. Până la urmă, nu sunt multe lucruri de comentat. Dacă nu facem ceea ce trebuie, ne putem bloca. Blocarea campionatului este cea mai dificlă şi mai costisitoare măsură care se poate lua. Trebuie să facem toate eforturile. Din acest motiv am căutat un hotel în afara oraşului şi încercăm să gestionăm foarte bine grupul", a adăugat Iftime.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că sportivii profesionişti îşi pot relua cantonamentele, în condiţii speciale de igienă şi de verificări medicale. Competiţiile sportive nu vor începe în prima fază de relaxare a restricţiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus, a precizat el.

"Pentru sportivi avem două situaţii. Profesioniştii îşi pot relua cantonamentele, în condiţii speciale de igienă, de verificări medicale, însă competiţiile sportive în această primă etapă nu vor începe. Deci, repet, sportivii profesionişti îşi pot relua cantonamentele în condiţii foarte clar descrise, dar competiţiile sportive nu vor fi reluate, acum, în prima etapă. Pentru sportivii amatori, este posibil să-şi reia activitatea doar acolo unde se face sport individual, sport individual inclusiv dacă se foloseşte o bază sportivă, dar numai în aer liber. Deci, pentru amatori, este posibil să-şi reia activitatea doar la sporturi individuale şi doar în aer liber. Iar dacă se foloseşte o bază sportivă, accesul în vestiar, acolo unde îşi schimbă echipamentul, nu este permis", a declarat Iohannis.

Citește și: Sunt anunțate noi măsuri! Ce vor trebui să facă pasagerii în avion .

Starea de urgenţă va înceta şi guvernul va relaxa, începând din 15 mai, restricţiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.