Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lotul echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe s-a reunit pentru a efectua testele de COVID-19

Inquam Photos / Sandor Manases
Inquam Sepsi Dinamo

Lotul echipei de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe s-a reunit vineri pentru a efectua testele pentru COVID-19, urmând ca apoi să intre în cantonament centralizat pentru următoarele două săptămâni, potrivit paginii de Facebook a clubului.

Antrenorul Leo Grozavu a declarat că va încerca să-i pregătească cât mai bine pe fotbaliştii săi având în vedere faptul că trebuie să respecte regulile de prevenţie privind răspândirea noului coronavirus, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Autoritățile sună alarma prin RO-ALERT: ‘Pericolul infectării cu noul coronavirus rămâne ridicat!’

"Astăzi ne vom reuni cu toţii. În primul rând facem acest test care să ne certifice faptul că suntem sănătoşi, apoi intrăm în cantonament centralizat timp de două săptămâni. Vom încerca atât cât ne permite regula din momentul de faţă. Cred că majoritatea băieţilor au gustat această perioadă, au fost şi ei mai mult timp cu familiile. Vom încerca să ne pregătim cât mai bine. Mai sunt suficiente etape de disputat, suntem angrenaţi şi în Cupa României, ne dorim să nu ne oprim aici. Şi de ce să nu o şi câştigăm", a declarat Grozavu.

Tehnicianul consideră că patru săptămâni de pregătire sunt suficiente pentru ca fotbaliştii să-şi recapete forma fizică: "Când va începe campionatul şi nu ai rezultate vei spune că nu a fost timp suficient de pregătire. Eu cred că e suficient patru săptămâni ţinând cont că e vară. Cred că e suficient pentru a ajunge la un potenţial bun din punct de vedere fizic. Marea problemă va fi că nu vom face meciuri amicale şi vom spune că am intrat într-o formă bună abia după 2-3 meciuri din campionat".

Citește și: Cum se vor face Împărtășania și Spovedania pe timpul stării de alertă – Regulile care trebuie respectate în cimitir

Lotul echipei va intra începând de vineri în cantonament de două săptămâni, respectând normele igienico-sanitare şi toate măsurile de protecţie stabilite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.