Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lotul olimpic feminin de baschet 3x3, calificat la JO de la Tokyo, s-a cantonat la Izvorani: Testele Covid-19 au ieșit negative

www.agerpres.ro
baschet 3x3

Lotul olimpic feminin de baschet 3x3, calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, s-a cantonat de joi la Complexul Olimpic ”Sydney 2020”, de la Izvorani. Testele Covid-19 făcute celor şapte sportive şi stafului au avut rezultat negativ, anunță news.ro.

Lotul României se va antrena timp de trei săptămâni la Izvorani într-un cadru securizat medical, cu respectarea tuturor normelor în vigoare privind prevenirea pandemiei Covid-19.

Citește și: Florin Cîțu, despre o importantă autostradă din România: Nu se va termina nici anul acesta, nici anul următor și cred că nici în mandatul nostru

Cele şapte sportive din lot sunt Gabriela Mărginean, Annemarie Godri-Pârău, Ancuţa Stoenescu, Gabriela Irimia, Florina Stănici, Anca Şipoş şi Alexandra Uiuiu. Lor li se alătură membrii stafului tehnic, adică Alexandru Olteanu (antrenor), Diana Torje (doctor), Mircea Nuţescu (fizioterapeut/kinetoterapeut) şi Cristian Olteanu (psiholog).

FR Baschet a precizat că rezultatele la testul Real Time PCR au fost negative şi imediat după intrarea în baza sportivă lotul a făcut şi triajul epidemiologic.

“În primul rand, mă bucur că toată lumea este sănătoasă şi că nu sunt probleme medicale. A fost o atmosferă foarte frumoasă, cu multă voie bună şi dorinţă de antrenament din partea fetelor, mai ales că este prima acţiune baschetbalistică de după ridicarea unor restricţii impuse în ultimele luni de pandemie. Fetele abia aşteaptă să înceapă programul de pregătire şi vor beneficia de condiţii optime, inclusiv din punct de vedere medical, baza olimpică de la Izvorani fiind securizată epidemiologic”, a declarat preşedintele FRB, Horia Păun, care le-a întâmpinat pe jucătoare cu flori la sosire.

Citește și: Primul vaccin anti-COVID-19 va fi testat într-o săpămână! Unde va fi făcut primul vaccin

Baschetul 3x3 a devenit disciplină olimpică, iar debutul se va consemna la JO de la Tokyo, amânate pentru 2021 din cauza pandemiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.