Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lotul PSD Arad rămâne BLOCAT în case - ICCJ a prelungit, definitiv, măsura preventivă a celor cinci

judecator justitie

Instanţa supremă a respins, definitiv, contestaţiile făcute de cele cinci persoane arestate la domiciliu în dosarul PSD Arad astfel că timp de 30 de zile acestea rămân cu măsura preventivă stabilită.

Instanţa supremă a admis recent propunerea de prelungire a acestei măsuri faţă de cei cinci la cerere procurorilor anticorupţie dar aceştia au contestat prima decizie.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Colaborare DNA-DIICOT legată de fostul vicepreşedinte PSD Arad - Se cer interceptări şi ambientale din dosarul permiselor de port armă

Astfel s-a prelungit arestul la domiciliu pentru Cristian Horgea, Elisabeta Miuţescu, Cristian Ilie Ispravnic, Cristian Dima şi Mircea Andrei Lucaciu.

La dezbateri magistratul de la DNA a cerut prelungirea măsurii preventive pentru că nu s-au modificat motivele avute în vedere la momentul luării ei dar și pentru că procurorii anchetatori de la DNA Timișoara au nevoie de timp pentru aducerea unor noi probe în acuzarea lotului din dosar.

Avocații celor vizați au arătat la rândul lor că măsura nu se mai impune, că probele ce trebuie aduse de procurori nu sunt de genul celor ce ar putea fi distruse de aceștia nici dacă ar avea astfel de intenții astfel că nu s-ar mai impune menținerea lor în arest la domiciliu.

Citeşte şi: EXCLUSIV! CASCADORIA şefului din DRPD de a certa martorul ameninţat imediat după eliberare a dus la arestarea la domiciliu a celor din cazul PSD ARAD

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.