Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Louis Van Gaal a dezvăluit cum se simte după şedinţele de radioterapie şi operaţia pentru cancer la prostată

telekomsport.ro
Louis van Gaal

Selecţionerul Olandei Louis van Gaal, care a anunţat săptămâna trecută că suferă de cancer de prostată, a declarat, luni, că se simte bine, afirmând că şedinţele sale de radioterapie, precum şi operaţia sunt parte din trecut, informează News.ro.

"Am făcut 25 de şedinţe de radioterapie. Apoi a trebuit să aştept cinci sau şase luni să văd dacă funcţionează. Au funcţionat”, a spus el, citat de agenţia olandeză de presă ANP.

Van Gaal a dezvăluit duminica trecută că suferă de cancer de prostată din 2020, asigurând totodată că boala nu îl va împiedica să meargă în Qatar la Cupa Mondială (21 noiembrie-18 decembrie). Presa raportase atunci că a suferit 25 de şedinţe de radioterapie, în special seara sau noaptea, în timpul cantonamentelor echipei Olandei.

"Aceste şedinţe de radioterapie au fost făcute înainte de a semna contractul cu KNVB (Federaţia Olandeză)”, în august, a rectificat însă Van Gaal, chestionat de televiziunea publică NOS luni seară, la avanpremiera filmului său "Louis in Amsterdam".

Anunţul îmbolnăvirii fostului antrenor de la Ajax Amsterdam, FC Barcelona, ​​Bayern Munchen şi Manchester United, a stârnit mare emoţie în întreaga lume a fotbalului. "Nu m-am gândit niciodată că va avea un asemenea impact în lume”, a spus tehnicianul, care a fost operat în februarie.

"Mi se pare incredibil. Mă emoţionez, am lacrimi în ochi, dar îmi dă şi energie că atâtor oameni le pasă de mine”, a adăugat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.