Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură dată de CSM Bucureşti: Trei dintre cele mai bune handbaliste şi-au prelungit contractele

minge handbal

CSM Bucuresti si-a asigurat inca trei jucatoare importante pentru viitorul sezon, la mai putin de o saptamana dupa ce Oana Manea si portarita Jelena Grubsic au semnat noi intelegeri.

CSM Bucuresti a ajuns la un acord pentru prelungirea contractelor cu suedezele Linnea Torstensson si Isabelle Gullden, dar si cu extrema spaniola Carmen Martin. Cele trei jucatoare, unele dintre cele mai importante din lotul echipei, vor juca si in sezonul viitor in Romania. Anuntul oficialilor CSM Bucuresti vine la putin timp dupa ce braziliencele Mayssa Pessoa si Ana Paula Rodrigues au decis sa nu isi mai prelungeasca intelegerile, acestea urmand sa plece din Romania. De asemenea, o alta jucatoare de care CSM se va desparti este Maria Fisker, extrema sosita la inceputul sezonului, insa care a avut ceva probleme in a se adapta la Bucuresti.

O alta jucatoare pe care CSM Bucuresti a pierdut-o in acest sezon este Deonise Fachinello. Brazilianca a plecat din Romania dupa ce a castigat un litigiu cu CSM, nefiind platita timp de doua luni, anunţă sport.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.