Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură dată de Real madrit - Kylian Mbappe ar putea ajunge pe Santiago Bernabeu

Kylian Mbappé

Dominique Severac, un jurnalist de la Le Parisien, susţine că francezul Kylian Mbappe (20 de ani) ar putea pleca de la PSG în 2020 potrivit news.ro.

Real Madrid este interesată de aducerea "wonderkid"-ului de pe Parc des Princes. Florentino Perez, omul cu banii de pe "Santiago Bernabeu", e gata să "spargă banca" pentru transferul lui Mbappe, care s-a transferat la PSG în vara lui 2017, în schimbul a 180 de milioane de euro.

"În 2020, înainte sau după Campionatul European, ar putea fi momentul când Mbappe ne va spune 'adio'", scrie Severac pe blogul său, citat de AS. PSG s-a asigurat că Mbappe rămâne pe Parc des Princes şi în sezonul viitor, însă după ce atacantul a discutat cu Zinedine Zidane, antrenorul Realului a spus că "există o şansă reală" ca Mabppe să plece de la PSG la Real Madrid.

Dacă tranzacţia se va materializa va fi cea mai scumpă din istoria fotbalului, în prezent transferul lui Neymar de la Barcelona la PSG fiind recordul, 222 de milioane de euro.

De asemenea, L'Equipe Magazine spune că Mbappe ar putea avea un salariu de 15 milioane de euro pe sezon la Real, în prezent având un salariu de 12 milioane, dar care va creşte din ediţia următoare la 13.2 milioan

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.