Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LOVITURĂ de BAROS! Statul Madagascar spune că procedura extrădării lui Mazăre nu ar fi fost corectă - Cere trimiterea acestuia pentru reluarea procedurilor

Inquam Photos / George Calin
Radu Mazare

Surse judiciare afirmă pentru STIRIPESURSE că instanța supremă ar fi primit recent la dosarul de contestație în anulare al lui Radu Mazăre răspunsul așteptat de instanța supremă referitor la acordul statului Madagascar ca Mazăre să fie judecat și în alte dosare decât cel pentru care a fost extrădat.

Potrivit surselor citate ar fi vorba de faptul că în statul Madagascar, la momentul extrădării, Radu Mazăre nu ar fi fost prezentat unui judecător care să confirme întreaga procedură de extrădare.

Citește și: Radu Mazăre INSISTĂ la ICCJ să fie lăsat liber - Curtea de Apel a respins în primă fază contestaţia sa la executare

Astfel, instanța supremă se află în fața unei situații inedite, în cazul în care documentul se confirmă a fi în parametri celor spuse de sursele citate.

Între timp fostul edil a fost adus la instanța supremă care judecă, joi, contestația sa la executarea pedepsei definitive din dosarul retrocedării plajelor.

După deschiderea acestui dosar la Curtea de Apel București Radu Mazăre și-a retras cererea de redeschidere a dosarului plajelor în care invoca drept motive faptul că a fost judecat în lipsă ocazie cu care i s-ar fi încălcat mai multe drepturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.