Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitura de imagine a unui liberal i-ar lăsa fără bani pe aleşii PNL

pnl3

'Eu, personal, am sa fac acest lucru. Am si rugat consilierii mei sa urmarim cu foarte mare atentie acest lucru, întrucât chiar nu vreau ca într-un viitor, nu stiu când, sa fiu în situatia de a returna niste bani necuveniti în primul rând si în al doilea rând este un act de moralitate sa nu iei niste bani pentru o activitate pe care nu ai prestat-o', a afirmat Obreja, întrebat daca s-a gândit sa renunte la indemnizatie pe perioada 'vacantei'.

Senatorul liberal a aratat ca nu s-a gândit sa-si doneze indemnizatia: 'Nu m-am gândit sa-i donez, m-am gândit - si am si afirmat-o - la a ma proteja si moral, sa nu-i iau peste ghiseu daca pot face acest lucru'.

El a adaugat totusi ca în colegiul sau din Covasna ar putea sa-si creeze un program de lucru prin care sa-si ocupe opt ore de munca pe zi.

Marius Obreja a aratat ca va propune în sedinta Biroului Politic National al liberalilor, care se va reuni vineri la Brasov, ca toti parlamentarii PNL sa renunte la indemnizatie pe perioada 'vacantei' parlamentare pentru eurocampanie: 'Va pot promite ca fac acest lucru în sedinta de Birou, nu poti si nu este normal, chiar colegi fiind, sa te angajezi în a hotarî ce sa faci cu banii altuia'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.